Meille sitten eilen selvisi myös se, että emme saakkkaan lattialämmitystä kahdelle eri jakotukille. Meille nimittäin tulee maalämpö ja olisi se ollut todella hienoa saada sitä mitä tilaa, mutta olenkin jo tottunut saamaan vaan lisälaskuja. Jos talotoimittaja tekee mokan, niin ollaan niin kuin ei olisi mitään koskaan kuultukkaan, eikä niin unohduksiin ei oteta kantaa. Jos otetaan niin pelkkä pahoittelu riittää, että harmi juttu ei voi mitään.

Ensin meidän tontille tuli helmikuussa peruuttamamme sähkökattila. Se nopeasti haettiin pois tontilta mutta samassa yhteydessä sovittu lattialämmityksen kaksi jakotukkia  ei sitten toteudukkaan. Olisi pitänyt tästä päätellä se, että homma on jäänyt puolitiehen.

Pettymys oli todella suuri, kun tämän muutoksen ei muutenkaan pitänyt olla kovin suuri hinnaltaan, mutta käyttökustannuksiin sillä on jonkun verran vaikutusta. Lisää harmitusta tuli myös siitä, että jakotukki yläkertaan oli laitettu ison 12 neliön vaatekaapin sisään vaikka samassa yhteydessä olimme sopineet, että jakotukit tulevat vessaan! Siis tässä projektissa ei tunnu mikään menevän nappiin. Minulle nimittäin vielä puhelimessa sanottiin, että tuo yläkerran suihkuhuoneen ja alakerran kosteidentilojen jakotukki hoidetaan ilman muutoskuvia, ja laitetaan vaan syöksyputken sisältä menemään se yläkerran suihkutilan lattialämmitysputket alakerran jakotukille. Kummallista, että meidän lattialämmöntoimittaja Primex nimenomaan sanoi, että siitä tulee sitten muutoskuvat ja jonkun verran tarvikkeita siihen menee, käski sitten soittamaan muutoksesta vielä Designtalolle, jonka kanssa tämän syöksyputkiasian sovin. Samoin sovittiin, että yläkerran jakotukki tulee vessaan. Hän kertoi kirjaavansa muutokset ylös.

Asia on selvityksessä, mutta asialle ei voida mitään, koska timpurit tekee meidän yläkerran levytykset jo maanantaina ja asia huomattiin perjantaina. Tiistaina on tulossa jo sitten sähkäriasentamaan sähköjä joten asiakastyytyväisyys ei ole ykkössijailla kun aikataulut ovat tiukkoja.